Heikkojen asetusten korjaaminen

Käyttöjärjestelmän heikkojen asetusten korjaaminen:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napauta Kaspersky-sovelluksen Kaikki ominaisuudet -osiossa Heikkojen asetusten tarkistus -osio avataksesi sen.
  3. Napauta heikkoa asetusta, jonka haluat korjata.

Näytölle avautuu ruutu, jossa on kuvaus heikosta asetuksesta ja neuvoja sen korjaamiseksi.

4. Lue tarjottu ratkaisu ja napauta sen painiketta.

Android-järjestelmäikkuna avautuu.

5. Muuta asetus suosituksen mukaiseksi.

Jos et halua korjata heikkoa asetusta, voit piilottaa sen napauttamalla . Voit tarkastella piilotettujen heikkojen asetusten luetteloa napauttamalla hidden_settings_1 ruudun oikeassa yläkulmassa.